Laadukas ja pitkäikäinen juomapullo ihastuttavalla Muumi-kuvituksella. Pullo on alumiinia ja sen sisäpuolella on täysin kemikaalivapaa pinnoite, jonka ansiosta juoma pysyy raikkaana ja maukkaana tunnista toiseen. Mukana tulee kiinnitysreiällä varustettu kierrekorkki.

SIGG:n Muumi-juomapulloissa yhdistyy kahden arvostetun klassikon yhteneväiset arvomaailmat. Yksi SIGG korvaa elinkaarensa aikana lukemattoman määrän muovipulloja, joten erinomaisten käyttöominaisuuksiensa lisäksi se toimii helppona ekotekona. Muumi-kirjoissa luonto on tärkeässä asemassa, koska seikkailut tapahtuvat luonnon ja vuodenaikojen kanssa sopusoinnussa.

Pullo on valmistettu yhdestä alumiinikomponentista, jolloin valmis tuote on täysin saumaton eikä vuoda. Alumiini on materiaalina erittäin kestävä ja kevyt. Luonnonmukaisen sisäpinnoitteen ansiosta pulloon voi laittaa veden lisäksi myös happamia juomia, maitoa ja hiilihapollisia juomia ilman, että alumiinista irtoaa juomaan mitään haitallista. Sisäpinta ei myöskään kerää itseensä hajuja eikä makuja, joten pullo on helppo pitää puhtaana ja raikkaana.

Kaikki SIGG juomapullot valmistetaan Sveitsissä tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa.

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä

SIGG MUUMIJUOMAPULLO sinappi 0,6L

  • Tuotekoodi: 8863.80
  • Saatavuus: Varastossa
  • 29,90€


Avainsanat: SIGG MUUMIJUOMAPULLO